Avocredit

Де позичити гроші під відсотки в Україні

114
Де позичити гроші під відсотки в Україні

В Україні є багато фінансових установ де можна взяти позику під відсотки чи заставу. Кожен з варіантів має свої переваги та мінуси. Розглянемо деякі з них:

Банк

Перше що приходить в голову при слові “кредит” саме банк. Тут можна знайти безліч кредитних програм, низькі відсотки та можливість взяти велику суму на довгий термін. Але у банках жорсткі умови до позичальника, гарна кредитна історія, офіційне працевлаштування та інше. Довгий період оформлення з великою кількістю документів та додаткові платежі за оформлення та комісії.

Кредитні спілки

Для отримання позики у кредитній спілці, треба стати членом спілки. Тому це складніший процес ніж у банку. Проте такий варіант має переваги у більш гнучких умовах та низьких  вимог до позичальника. Порівняно з банком у кредитних спілках більший відсоток та обмеження суми яку можна запозичити.

Мікрофінансові організації 

Один зі швидких і простих варіантів - МФО. Можливість подати заявку онлайн, мінімальний термін розгляду та низькі вимоги до позичальника. Утім високі відсотки, короткі терміни погашення та великі штрафи за прострочення платежу є недоліками для такого варіанту. 

Ломбарди 

Позика під заставу ювелірних виробів, техніки чи будь-чого, але з ризиком втрати майна у разі не виплати кредиту. Швидке оформлення та мінімальний пакет документів, робить цю позику привабливою, але заниження вартості майна та високі відсотки є значним мінусом. 

Різноманіття варіантів позик на українську ринку дає можливість обрати варіант, який підходить під ваші можливості та потреби. Обираючи серед усіх варіантів пам’ятайте про можливі ризики з якими ви можете зіткнутися це допоможе прийняти правильне рішення.

Теги:

5000
1000 грн
15000 грн
Наведена інформація не є кредитним калькулятором у розумінні Постанови НБУ від 05.10.2021 №100. Щоб отримати доступ до відомостей про умови споживчого кредиту, його істотні характеристики та кредитний калькулятор, перейдіть до розділуПослуги Товариства