Avocredit

Кредит без трудової книжки

95
Кредит без трудової книжки

Кредити у нас час доступні майже усім, оформлення просте, не займає багато часу та потрібна невелика кількість документів. Існують варіанти отримання кредиту без трудової книжки. Це підійде для тих хто працює на фриланс чи офіційно не працевлаштований. Де взяти та що треба для отримання кредиту без підтвердження працевлаштування, розкажемо у цій статті.

Мікрофінансові організації

Один із варіантів де видадуть кредит без підтвердження працевлаштування може бути МФО. Вони надають позики на невеликі суми з коротким терміном повернення. Швидке оформлення та мінімальна кількість документів. 

Банки 

Деякі банки можуть надавати кредит без трудової книжки. Проте це можуть бути споживчі кредити на невелику суму. 

Кредитні спілки 

Кредитні спілки можуть надавати позики без трудової. Головна умова отримання кредиту, бути учасником спілки та дотримання їх умов. 

Ломбард 

Ще один варіант швидкого кредиту, де не потрібна трудова. Ви надаєте мінімальну кількість документів та річ, яка буде слугувати заставою. 

Які документи потрібні?

Зазвичай для отримання кредиту потрібні такі документи:

  1. Паспорт
  2. Ідентифікаційний код

Проте, якщо для фінансової організації треба підтвердити вашу надійність, ви можете надати такі документи:

  • Довідку про доходи 
  • Виписку з банківського рахунку 
  • Кредитну історію

Умови кредитування 

Для уникнення ризику, банки чи МФО можуть обмежити суму кредиту, чи скоротити терміни повернення. Також кредитори можуть попросити надати заставу або поручителя. У деяких випадках для такого клієнта, можуть бути завищені відсотки. 

Перед поданням заявки на кредит не маючи трудової книжки, оцініть свої можливості. У випадку високого відсотка це може стати фінансовим тягарем. Також перед підписання договору, уважно прочитайте звертаючи увагу на можливі додаткові платежі та штрафи за прострочення платежу.

Теги:

5000
1000 грн
15000 грн
Наведена інформація не є кредитним калькулятором у розумінні Постанови НБУ від 05.10.2021 №100. Щоб отримати доступ до відомостей про умови споживчого кредиту, його істотні характеристики та кредитний калькулятор, перейдіть до розділуПослуги Товариства