Avocredit

Кредит на навчання

102
Кредит на навчання

Здобуття освіти важливий етап кожної людини. Але не всіх є можливість оплачувати навчання самостійно. Тому кредит на навчання стає хорошим рішенням, яке допомагає здобути освіту без фінансового навантаження. 

Що таке кредит на навчання?  

Кредит на навчання - це кредит, який надає банк чи фінансова установа для оплати освітніх послуг. Сюди входить оплата у вищому навчальному закладі, курсів підвищення кваліфікацій, мовні курси тощо. 

Види кредитів на навчання 

Є декілька видів кредитів на навчання, вони можуть відрізнятися вимогами та умовами для отримання.

Державні кредити на навчання.

Цей кредит надається державою на пільгових умовах. Для отримання такого кредиту, навчання повинно проходити в закладі освіти, яке має державну акредитацію. Також, такі кредити мають менший відсоток. 

Кредит в банку.

Деякі банки мають програми кредитування на навчання. Умови отримання кредиту залежить від самого банку. Але якщо сума велика, то може знадобитися поручитель.

Кредит від закладу освіти. 

Деякі навчальні заклади, дають можливість оформити кредит саме через них. Тут можуть бути більш лояльні умови ніж у банку. 

Як отримати кредит на навчання?

Отримання кредиту на навчання включає такі етапи:

  1. Обрати установу, в якій найвигідніші умови кредитування для вас
  2. Подати заявку з усіма потрібними документами. Список документів, можна дізнатися в обраній вами фінансовій установі 
  3. Після схвалення заявки, уважно прочитайте договір. Зверніть увагу на відсотки, терміни та можливі штрафи. Якщо вас все влаштовує, підписуйте договір
  4. Після підписання, гроші прийдуть вам на рахунок або навчального закладу. Все залежить від умов договору

 

Кредит на навчання - це шанс здобувати освіту, навіть не маючи потрібної кількості коштів. Проте, перед остаточним рішенням брати позику, оцініть свої фінансові можливості. Обирайте вигідний для вас варіант, щоб інвестувати у ваші знання без фінансового тягаря.   

Теги:

5000
1000 грн
15000 грн
Наведена інформація не є кредитним калькулятором у розумінні Постанови НБУ від 05.10.2021 №100. Щоб отримати доступ до відомостей про умови споживчого кредиту, його істотні характеристики та кредитний калькулятор, перейдіть до розділуПослуги Товариства