Web

Відмінні риси онлайн мікрокредитів: МФО чи банківські кредити?

0
Відмінні риси онлайн мікрокредитів: МФО чи банківські кредити?

Мікрокредити – це невеликі суми грошей, які ви можете оформити на короткий термін у спеціальних та ліцензійних фінансових компаніях або банках.

Основною перевагою МФО, мабуть, варто виділити прозорість тарифів. Як правило, оформляючи мікрокредит онлайн Ви можете бути впевнені у відсутності прихованих платежів та комісій.

Другою перевагою за значущістю, однозначно можна виділити спрощені правила та умови мікрокредитування в Україні. Як правило, вимога до позичальника менш жорстка ніж у банках. Мікрокредит в Авокредіт можна оформити будь-якому українцю віком від 18 до 65 років, без довідки про доходи. Також не потрібні поручителі та застава. Оформляючи цю послугу в банку є велика можливість отримати відмову.

Час оформлення

Як правило, вся процедура займає не більше 5 хвилин. Все, що вам потрібно це підготувати:

  • паспорт та індентифікаційний код (ІПН);
  • а також мати особистий кабінет у будь-якому з банків України.

Як отримати мікрокредит на банківську картку у МФО “Avocredit”?

Оформлення, як правило, ідентичне у більшості фінансових установ і наша компанія не є винятком. Відмінність лише кількості даних які запитуються, і окремих особливостях процесу конкретної компанії.

Типова процедура оформлення:

  • Ввести номер телефону
  • Вказати запитані дані.
  • Пройти ідентифікацію за допомогою державного сервісу BankID (Підтвердити вашу особистість за допомогою одного з банків, у яких ви маєте особистий кабінет).
  • Додати карту.
  • Підписати документи кодом із смс.

Як користуватися мікрокредитом після схвалення?

Насамперед варто пам'ятати, що кредити МФО оформляються на короткий термін. Тому не варто затягувати з погашенням та/або обов'язковим платежем онлайн мікрокредиту. Якщо все ж таки ви не встигаєте з поверненням, то варто продовжити їх

Теги:

3000
500 грн
10000 грн
5
3
42
3000 грн
18.05.2024
Всього до сплати
3000.00 грн
Відсотки
0.00 грн
Наведена інформація не є кредитним калькулятором у розумінні Постанови НБУ від 05.10.2021 №100. Щоб отримати доступ до відомостей про умови споживчого кредиту, його істотні характеристики та кредитний калькулятор, перейдіть до розділуПослуги Товариства