Avocredit

Як отримати кредит без паспорта

171
Як отримати кредит без паспорта

Кредити стали частиною нашого життя. Ми можемо купити завдяки їм квартиру, машину чи будь-яку дорогу річ, не збираючи гроші довгий час. З роками спростили кількість документів, які потрібно подати для отримання кредиту, але основним документом залишається паспорт громадянина України. Проте бувають ситуації, коли не можливо надати цей документ. Що робити в такій ситуації та чим можна його замінити?

Закордонний паспорт 

Альтернативою звичайному паспорту, може бути закордонний. МФО чи банки можуть приймати закордонний паспорт, як документ, що підтверджує особу.  Проте уточніть чи підійде такий варіант в обрані вами фінансовій установі. 

Оформлення кредиту онлайн 

Для оформлення онлайн кредиту МФО можуть замість паспорта підтвердити особу за допомогою цифрового підпису. Це спрощує процедуру, якщо неможливо надати паспорт.  

Інші документи що засвідчують особу 

Можливий один з варіантів надати інший документ, який може підтвердити особу. 

Це може бути: 

  1. Водійське посвідчення 
  2. Пенсійне посвідчення 
  3. Свідоцтво про народження 

Звернення до кредитного брокера 

Якщо виникли складнощі з пошуку фінансової установи, яка може видати кредит без паспорта, зверніться до кредитного брокера. Він допоможе знайти вигідну пропозицію, враховуючи які документи ви маєте. 

Взяти кредит без паспорта складно, але можливо. Підготуйте усі документи, які можуть підтвердити вашу особу та уточніть перед подачею заявки, які ще документи можуть знадобитися. Фінансові установи можуть в індивідуальних випадках пропонувати варіанти розв'язання таких питань. 

Теги:

5000
1000 грн
15000 грн
Наведена інформація не є кредитним калькулятором у розумінні Постанови НБУ від 05.10.2021 №100. Щоб отримати доступ до відомостей про умови споживчого кредиту, його істотні характеристики та кредитний калькулятор, перейдіть до розділуПослуги Товариства