Avocredit

Які бувають цілі на кредит

126
Які бувають цілі на кредит

Кредит важливий фінансовий інструмент, який допомагає споживачам здійснювати мрії, а бізнесам мати можливість розширятися. Залежно від цілі кредиту можна поділити на такі категорії:

Покупка нерухомості

За допомогою іпотечного кредиту можна придбати квартиру, будинок чи комерційне приміщення. Це довгостроковий кредит, який передбачає заставу.

Автокредит

Такий кредит беруть для придбання  машини з салону або авто з пробігом. Також довгостроковий кредит з заставою майна та фіксованою ставкою.

Кредит на освіту

Для оплати навчання в університеті, коледжах, курсах підвищення кваліфікації. Деякі фінансові установи пропонують пільги та знижені відсотки.

Рефінансування

Об’єднання різних кредитів в один або зміна фінансової установи для отримання  більш вигідних умов.

Кредит на бізнес

Такий кредит можуть взяти на відкриття бізнесу. Також завдяки такому кредиту, бізнес може оплатити нове обкладення чи розширити виробництво.

Споживчий кредит

Найпопулярніший вид кредитування. Ціль цього кредиту може бути від оплати послуг до придбання речей. Також взяття такого кредиту може допомогти покрити витрати в непередбачуваних ситуаціях.

Кредит на відпустку

Спеціальні програми з надання позики для придбання квитків та оплати різних послуг пов’язаних з відпочинком.

Отже, кредит допомагає реалізовувати будь-які цілі. Зі свого боку банки та фінансові установи роблять програми під різні потреби клієнтів з вигідними пропозиціями. 

Теги:

5000
1000 грн
15000 грн
Наведена інформація не є кредитним калькулятором у розумінні Постанови НБУ від 05.10.2021 №100. Щоб отримати доступ до відомостей про умови споживчого кредиту, його істотні характеристики та кредитний калькулятор, перейдіть до розділуПослуги Товариства